معرفی تعدادی از کارگزاران وام مسکن در مونترال
شیرین تیموری
سالها تجربه در زمینه وام مسکن در کانادا و افزایش وام مسکن. بهترین نرخ بهره بانکی. انجام بهترین خدمات برای تازه واردین به مونترال.
سپیده گریوز
بهترین نرخ بهره در وام های مسکن. دارای ۱۲ سال سابقه کار در بانک مونترال و آشنا با تمامی بانکها و موسسات اعتباری شهر.
بهروز باباخانی
متخصص درخرید اولین خانه و مشاور وام و بیمه و برنامه ریزیهای بازنشستگی. با ۱۴ سال تجربه در تهیه بهترین وامهای مسکن. ارتباط مستقیم با بانکها و شرکتهای اعتباری وام دهنده. بدون تحمیل کوچکترین هزینه اضافی به فرد وامگیرنده.
حامد ملکی
مشاور رسمی در امور خرید و فروش مسکن وتهیه و اخذ وام در بهترین شرایط نرخ و کوتاهترین زمان ممکن.
آناهیتا بروجردی
ارزیابی رایگان شرایط مشتری ها و تهیه وامهای مسکونی و تجاری با بهترین نرخ بهره بانکی درشهر مونترال.
مهرداد مراد خانی
متخصص درخرید خانه برای تازه واردین و دانشجویان. امکان اخذ وام خود اشتغالی، تمدید وام، اخذ وام اول و دوم برای مشتریان و اخذ وام ساخت و ساز با شرایط ویژه.
مریم رمضانلو
امکان افزایش وام مسکن برای پرداخت بدهی ها. انتقال وام مسکن بین موسسات مالی. ترمیم سابقه کردیت مشتریها.
کتی کرکچی
تهیه بهترین وام برای تازه واردین حتی با ویزای کار. تهیه و اخذ وام برای افرادی که در کانادا مقیم نیستند. تهیه وام مسکن برای افراد خود اشتغال. اخذ بهترین وام ساخت و بازسازی درمونترآل.
2021-09-27 13:17:00
https://t.me/MontrealPersians/921
2021-09-27 13:07:54
Similar Question:
در مورد باز کردن حساب بانکی RESP برای کسی هست تحقیق کرده باشه و بدونه در حال حاضر کدوم موسسه یا بانک بهتر هست؟ ممنون میشم اگر اطلاع داشتید با من در میون بگذارید ?
2021-09-21 22:37:00 #Toronto [باز کردن حساب] بانک
برای دخترم که 14 ساله هست میخوام حساب بانکی باز کنم چه حسابی و چه بانکی را شما پیشنهاد میکنید؟
2021-09-21 22:42:00 #Toronto [حساب بانکی] بانک
دانشجو هستم ميخوام حساب باز كنم كدوم بانك پيشنهاد ميكنين؟
2021-06-16 02:42:16 #Montreal [دانشجو] بانک
#بانک TD